Onze vacatures

Recruitment Consultant Almelo

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de groei van je marktgebied conform het afgesproken marktplan. Dit realiseer je door 50% van je tijd bezig te zijn met het actief bezoeken van nieuwe en bestaande opdrachtgevers, prospects en werknemers. Het is een functie met veel zelfstandigheid en je gaat op gelijkwaardig niveau samenwerken met collega’s voor het vestigingsresultaat. Verder doe je zowel sales als recruitment en betreft het een 360 graden rol.

Recruitment Consultant Weert

Hou jij van veel uitdaging en vrijheid in jouw functie? Ben je goed in het onderhouden van relaties en met klanten als kandidaten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek voor onze opdrachtgever naar een enthousiaste Recruitment Consultant die het team komt versterken. Je komt te werken in een erg gezellig team waarmee jij bestaande en nieuwe klanten gaat adviseren en de perfecte match tussen kandidaat en opdracht weet te maken.

Recruitment Consultant Utrecht

We zijn op zoek naar commerciële, gedreven en ambitieuze  talenten. De mens blijft nog steeds het belangrijkste kapitaal en wij zoeken hierbij de juiste persoon die graag met mensen werkt en een natuurlijke interesse heeft in de behoeften en wensen van onze kandidaten en klanten. 

HR Administratief Medewerker Utrecht

Je wordt een essentieel onderdeel van onze HR Administratie afdeling, de ruggengraat van onze organisatie! Als HR Administratief Medewerker houd je je bezig met alle aspecten van de personeels- en salarisadministratie voor onze gedetacheerde professionals. Moeten er uren worden aangepast? Heeft een van de professionals een salarisvraag? Jij neemt het initiatief en lost het op! Daarnaast werk je samen met je team aan specifieke verbeterprojecten, waarbij je de werkprocessen en systemen optimaliseert. Ook de financiële administratie valt onder je takenpakket, waaronder projectadministratie en facturatie naar klanten. Ben jij servicegericht, nauwkeurig en op zoek naar een veelzijdige functie in HR administratie? Dan is dit de ideale stap voor jou!

Corporate Recruiter HR Medewerker Breda

Als Corporate Recruiter/ HR medewerker ben jij de sleutel tot het aantrekken van top talent. Jij bent volledig verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces van nieuwe collega’s, van A tot Z. Proactief relatiebeheer en netwerken zijn jouw tweede natuur, en jij zorgt voor een optimale kandidaatbeleving.

Backoffice Intercedent Rotterdam

In de functie van Backoffice Intercedent/HR medewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden. Je geeft ondersteuning aan onze Consultants met verschillende vragen over de CAO en wet, -en regelgeving maar ben je ook verantwoordelijk voor de klantendossiers en zorg je dat alles administratief op orde is. Je werkt samen met een team van collega’s waarbij het samenwerken en het delen van kennis erg belangrijk is.

Accountmanager Recruitment Groningen

In deze rol is het jouw uitdaging om potentiële opdrachtgevers en kandidaten te werven en het huidige klanten- en kandidatenbestand te beheren. Je bent constant bezig met het realiseren van de perfecte match tussen kandidaten en opdrachtgevers op verschillende niveaus. 

Accountmanager Recruitment Apeldoorn

Als Accountmanager Recruitment ben jij verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces van A tot Z. Je bent voor zowel kandidaten als opdrachtgevers relatiebeheerder en zorgt voor een optimale dienstverlening. Jouw focus en uitdaging zit vooral in het verbinden van geschikte kandidaten met je opdrachtgevers. Je bouwt hierbij een commerciële netwerk op met kandidaten en opdrachtgevers.

Recruitment Consultant Arnhem

Jij brengt professionals en vooraanstaande opdrachtgevers samen door continu goede gesprekken te voeren. Praten met professionals waarbij je tot het uiterste gaat om echt te snappen wat hen drijft. Om hen als persoon te leren kennen. Waar worden ze enthousiast van? In wat voor omgeving komen ze het beste tot hun recht? 

Open sollicitatie